روابط عمومی: 09198375085

samakeshragh@gmail.com

سراسر

تهران

شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 16 الی 20



مقایسه سمعک آنالوگ و دیجیتال

مقايسه عملکرد سمعک هاي آنالوگ و ديجيتال در کاهش ناتواني ناشي از نقص شنوايي در افراد مبتلا به کم شنوايي حسي - عصبي متوسط تا شديد

مواد و روش ها: اين مطالعه توصيفي - تحليلي روي دو گروه افراد مبتلابه کم شنوايي حسي - عصبي متوسط تا شديد استفاده کننده از سمعک هاي آنالوگ(20 نفر) و گروه افراد استفاده از سمعکهاي ديجيتال  (21 نفر) در کلينيک هاي شنوايي چند شرکت وارد کننده سمعک طي سال تحصيلي 1381 - 82 انجام شد. در اين بررسي پس از اطمينان از سلامت گوش مياني و نبود مشکلات روانشناختي پرسشنامه APHAB به منظور تعيين سودمندي حاصل از سمعک، دو مرتبه، يکبار پيش از تجويز سمعک و سپس 2 ماه پس از استفاده از آن تکميل گرديد.

يافته ها: متوسط امتياز کلي پرسشنامه APHAB در گروه افراد استفاده کننده از سمعکهاي آنالوگ پيش از استفاده از سمعک 52.215  ± 6.420 و پس از استفاده از سمعک 31.300± 3.443 و در گروه افراد استفاده کننده از سمعکهاي ديجيتال پيش از استفاده از سمعک 54.952± 9.028 و پس از استفاده از سمعک 26.321 ±10.916 بود. مقايسه امتياز کلي پرسشنامه APHAB پيش و پس از استفاده از سمعکهاي آنالوگ تفاوت معناداري را نشان داد (P<0.001) در مقايسه امتياز کلي پرسشنامه  APHAB پيش و پس از استفاده از سمعکهاي ديجيتال نيز تفاوت معناداري مشاهده شد (P<0.0001)، ولي مقايسه امتياز کلي پرسشنامه APHAB پس از استفاده از سمعکهاي آنالوگ و ديجيتال تفاوت معناداري را نشان نداد (p=0.058)، همچنين جنسيت، سن، شغل، ميزان تحصيلات، ميزان کم شنوايي و شيوه استفاده از سمعک تاثيري بر نتايج پرسشنامه APHAB پيش و پس از استفاده از سمعکهاي آنالوگ يا ديجيتال نداشت.
الگوي کم شنوايي بر نتايج زير مجموعه آزاردهندگي صدا قبل و بعد از استفاده از سمعکهاي آنالوگ موثر بود (p=0.008) و تجربه استفاده از سمعک و مدت زمان استفاده از سمعک بر نتايج زير مجموعه آزاردهندگي صدا قبل و بعد از استفاده از سمعکهاي ديجيتال تاثير داشت (p=0.043) و (p=0.024). اما هر سه مورد فوق بر متوسط امتياز کلي و متوسط امتياز سه زير مجموعه سهولت ارتباط، بازآوايي و نويز زمينه تاثيري نداشتند.

بحث: سمعک هاي ديجيتال در مقايسه با آنالوگ سودمندي قابل توجهي در حيطه بازآوايي و نويز زمينه براي افراد مبتلا به آسيب شنوايي حسي - عصبي دارند. از سوي ديگر عدم سودمندي قابل توجه در حيطه سهولت ارتباط و آزاردهندگي صدا مي تواند ناشي از تاثير انتظارات، عوامل روانشناختي، شخصيتي و زندگي افراد باشد.  

چرا انتخاب ما


مشاوره و تست شنوایی رایگان سمعک

متخصصین کلینیک ارزیابی شنوایی و سمعک اشراق برای اشخاصی که قصد خرید سمعک را دارند مشاره و تست شنوایی رایگان در نظر می گیرد شما برای دریافت مشاوره کافیست با شماره مطب تماس حاصل فرمائید پاسخوگی سوالات شما خواهیم بود.


طرف قرارداد با بیمه ها

کلینیک سمعک اشراق طرف قرارداد با بانک سپه ، صادرات، تجارت و ...می باشد.همچنین برای بیمه شدگان کلیه بیمه ها مدارک لازم جهت اخذ تعرفه بیمه سمعک را ارائه می دهد.


ارائه خدمات در منزل و تست سمعک

این کلینیک همچنین کلیه خدمات خود را جهت رفاه حال سالمندان کم توان در منزل ارائه می دهد و همچنین برای افرادی که در انتخاب نوع سمعک تردید دارند تست سمعک به مدت یک هفته انجام می گیرد.


دوسال باطری رایگان

یکی از خدمات کلینیک سمعک اشراق، اهدای دوسال باطری رایگان به خریداران سمعک از این کلینیک می باشد.

سمعک چیست؟

خدمات سمعک اشراق سمعک اشراق بهترین در شرق تهران

سمعک(hearing aid) قطعه الکترنیکی کوچکی است که به فرد کم شنوا کمک می کند که صدا ها را بهتر بشنود و بتواند ارتباط بهتری با دیگران برقرار کند.

سمعک صداهایی که وارد گوش می شود را پردازش کرده و سپس صدای مناسب و تقویت شده را به داخل گوش هدایت می کند.تکنولوژی سمعک به گونه ای است که علاوه بر افزایش میزان صدا باعث افزایش کیفیت صدا نیز می گردد و فرد صداها را واضح تر می شنود و همچنین صداهای مزاحم محیط را کم می کند.

انواع سمعک از نظر شکل: سمعک پشت گوشی سمعک داخل گوشی انواع سمعک از نظر تکنولوژی: آنالوگ دیجیتال هوشمند هوشمند وایرلس حالا اینجا برندهای سمعک بیاد.

ادامه مطلب

مقالات

سکته گوش!
آشنایی با افت شنوایی
چگونه عمر سمعک را افزایش دهیم؟
چگونه طول عمر باتری سمعک را افزایش دهیم؟
پیرگوشی
توسعه سیستم شنوایی در کودکان